Žiadam zasielať HFI správy

Čoho by ste si mali byť vedomí?

Zdroj: http://morguefile.com/Čoho by ste si mali byť vedomí, ak súhlasíte s registrovanými partnerstvami?

Mali by ste si byť vedomí, že ďalšou požiadavkou budú „manželstvá“ dvoch mužov a dvoch žien, ako sa to už stalo vo Francúzsku alebo Anglicku.

Potom by ste mali vedieť, že ďalším cieľom je možnosť osvojenia dieťaťa a „nediskriminujúci“ prístup k službám asistovanej reprodukcie, ako sa uvádza na stránke Queer Leaders Forum.

A tiež by ste mali vedieť, že potom budú homosexuálne páry žalovať Cirkvi, ktoré odmietnu sobášiť homosexuálne páry, ako spravila dvojica Barrie a Tony v Anglicku.

Potom by ste mali vedieť, že Vaše dieťa alebo vnúča bude chodiť do škôlky s deťmi vychovávanými homosexuálnymi pármi. A môže sa Vám stať to, čo mojej známej v Nemecku, že Vaše dieťa bude smutné z toho, že nemá dve mamičky. Alebo budete svedkom bozkávajúcich sa chlapčekov.

Mali by ste vedieť, že to ovplyvní aj výchovu detí v školách smerom k akceptácii homosexuálneho správania. V zahraničí existujú rozprávky o princovi, ktorý si hľadal nevestu a nakoniec stretol iného princa, do ktorého sa zamiloval a zobrali sa. Alebo o dievčatku, ktoré jej dve mamy poslali na cestu do vesmíru.

A nakoniec by ste mali rátať s tým, že Vašich potomkov budú viesť k tomu, aby nevideli rozdiel medzi vzťahom s mužom alebo so ženou.

Mali by ste vedieť, že Váš nesúhlas s homosexuálnymi zväzkami alebo homosexuálnym správaním bude trestaný. Podobne ako sa to stalo Franckovi Talleu vo Francúzsku.

V neposlednom rade by ste mali vedieť, že ak ako sobášny úradník odmietnete zosobášiť homosexuálny pár, prídete nielen o prácu.

Ak ako adopčná agentúra alebo sudca odmietnete zveriť dieťa homosexuálnemu páru, skončíte. Podobne ako katolícka charita vo Veľkej Británii.

Ak odmietnete ubytovať homosexuálny pár v izbe s manželskou posteľou, ako sa to stalo v malom rodinnom penzióne v Anglicku, môžete zaplatiť pokutu, ktorá vás zruinuje. O takýchto a ďalších prípadoch sa môžete dočítať na stránke Observatória pre netoleranciu a diskrimináciu kresťanov v Európe alebo v nasledujúcom článku.

Ale podobné problémy môžu mať napríklad aj fotografi, cukrári, majitelia sál, hudobníci, psychológovia, sexuológovia a ďalší, ktorí odmietnu poskytnúť svoje služby homosexuálnym párom pri uzatváraní ich zväzku alebo v inej situácii, ktorá sa bude priečiť ich svedomiu.

Ste si toho vedomí?

 

Podporte článok na vybraliSME (kliknutím na tlačítko hlasuj).